Magamról

Én harminc évvel ezelőtt egy diabetes gyerek miatt kezdtem bele a tejalapú sütemények fejlesztésébe és kaptam talentumot. A sütemények nem tartalmaznak cukrot, fruktózt egyéb édes cukrokat. Vannak cukrok és glutén-mentes termékek, Kínában fontos lehet a rizsliszt miatt. Nagyon megviselt Terry H Lipman kutatási eredménye Philadelphiában húsz év alatt a 0-5 éves gyermekeknél az 1 típus cukorbetegség 70% -os növekedése bizonyult. A gyerek nem született meg, de már diabetes lett, genetikából nem örökölt.

A szabadalomba a legfontosabb: a cukrokkal és sütéssel készült tésztákban a cukrokat tejfehérjékkel ki lehet váltani. A tejsütemények előállítási ára, átlagban azonos a cukrokkal készült sütemények árával. Ma cukrokkal és sütéssel készült süteményekből, elképzelhető, annyi mennyiséget adnak el a világban mit amennyi hentesárut. A hamburger zsemlétől a sós kekszig mindenbe kell cukor. Akik cukrokkal készítik a süteményeket nem hibásak. A karamellizálható cukortól lesz szép a sütemény, nem az édes íz a fontos. Nem volt alternatíva a cukrok kiváltására. Saját recepteket számításokkal át lehet alakítani tejsüteményekre, lehet sós, lehet édes. A piacon lévő termékeid között megjelennek a tejsütemények. Segítünk az orvosoknak tudja mondani a diabetes gyereknek desszertnek tejsüteményt egyél. Ez a szabadalom nem az én tulajdonom, ezt az Isten bízta rám. Segíts azoknak az embereknek, akik egészségét károsítják a cukrok . Legelső lépésed: segíts a diabetes gyerekeknek. Nehéz keresztet kaptam. A cukrokra mondják néma gyilkos, a fruktóz mérgező. A tejre még nem mondták, hogy gyilkos és mérgező. A zsidók ma is zárt térben dolgoznak a tejjel, védik. Ha nincs a tej ma nincs az ember.
Te döntöd el mit teszel. Köszönettel, József.


Thirty years ago, because of diabetes, I started to develop milk-based cakes and got talent. Cakes do not contain sugars, fructose other sweet sugars. There are sugars and gluten-free products, in China it may be important for rice flour. Terry H Lipman’s Highly Researched Results In Philadelphia, 20 years of age in 0-5 year olds showed a 70% increase in Type 1 diabetes. The kid was not born, but he has become diabetic, he has not inherited genetics.

The key to the patent is that in pastry made with sugars and baking, sugars can be replaced by milk proteins. The cost of producing milk cakes is, on average, the same as sugar cakes. Today, as many as meats are sold in the world as many cakes made with sugars and baking. From hamburger buns to crackers, you need sugar in everything. Those who make cakes with sugars are not wrong. The caramelizable sugar will make the cake beautiful, not the sweet taste. There was no alternative to replacing sugars. My own recipes can be converted into milk cakes, can be salty, they can be sweet. Milk cakes appear on your market. Helping Doctors Tell Diabetes Kids Dessert to Eat Milk Cakes This patent is not my property, God has entrusted it to me. Help people whose health is damaged by sugars. Your first step: help diabetes children. I got a hard cross. Sugars are said to be a silent killer, “fructose is toxic.” The milk has not yet been said to be murderous and toxic. The Jews still work with milk in enclosed spaces and protect them. If there is no milk today there is no man.
You decide what you do. Thanks, Joseph.