ENSZ

Tisztelt Asszonyom,
Tisztelt Uram,

            Ön szereti a hazáját , szereti az ott élő embereket megbíznak önben. Biztos a népe abba, ha gyerekek egészségét kell védeni Ön mindent megtesz érte.
Az én példaképem Ignác Philip Semmelweis az anyák megmentője . Semmelweis nem írhatott levelet az ENSZ-nek én megteszem.
Én harminc évvel ezelőtt egy diabetes gyerek miatt kezdtem bele a tejalapú sütemények fejlesztésébe és kaptam talentumot. A sütemények nem tartalmaznak cukrot, fruktózt egyéb édes cukrokat. Vannak cukrok és glutén-mentes termékek, Kínában fontos lehet a rizsliszt miatt. Nagyon megviselt Terry H Lipman kutatási eredménye Philadelphiában. Húsz év alatt a   0-5  éves gyermekek csoportjában  az 1 típus cukorbetegség 70% -os növekedése bizonyult. A gyerek nem született meg, de már diabetes lett, nem örökölt diabetes betegséget.
A tudományok alapján a tejalapú cukrok nélkül készült „desszertek” segítenek a diabetes betegeknek segítenek a csontritkulásban élő több milliárd embernek( 100g /6g LAC) Mindenben a tudományt követtem a tudósok, orvosok javaslatait figyelembe vettem a termékek gyártásánál.
Mit javasolok én: az új eljárást iskolákban tanítani kell szükség van rá, különösen a glutén-mentes termékeknél kell a szaktudás. Az oktatáshoz politikai támogatás kell, szükséges az állami segítség. Én minden szakmai segítséget megadok, amit harminc év alatt megtanultam. 2000 évbe kiadtam két receptkönyvet(később átdolgoztam), szükség lett volna arra, hogy bemutassam a termékek készítését, akkor gyártották volna a termékeket. A módisított receptgyűjteményt már nem adtam ki, már pénzem sem volt hozzá.
Elkészült a matematikai táblázat aminek alapján minden ország (193) a saját süteményeit készítheti cukrok nélkül. Vannak kivételek például, tojásfehérje sok cukorral kevés liszttel az nem tészta a patent alapján nem lehet elkészíteni. A tésztákon kívül megfelelő krém receptek is készen állnak.
Nagy üzlet is a talentum. Nem is akarják elhinni az emberek. A tejfehérjék biztosítják a tészták struktúrát ezért lehet sósan és édesen elkészíteni a süteményeket. Ezt csak bemutatókon tudom igazolni, prezentálni.

EGÉSZSÉG ÉS PROFIT. HARCOLJATOK TEJ TERMELŐK.

Muszáj szólnom róla: az ember egészsége a profit és az irigység.
Semmelweis orvosi tudását elismerték, de az emberi talentumot a klór fertőtlenítő hatását irigységük miatt nem ismerték el. A klór miatt tizenhárom nap alatt kínok között meg kellet halnia.
Senki nem számolt utána, hány gyermeket és hány anyát lehetett volna megmenteni.
Senki nem számolta ki mennyi volt az állami pénz veszteség, amit az emberek adójából fizettek ki.
A konklúzió a fentiek alapján:
Ha harminc évvel ezelőtt bevezetik a tejalapú sütemények gyártását a világon mennyi gyermek
menekül meg a diabetestől, mennyi amputációt nem kellett volna elvégezni. Hány milliárd embernek a csontját erősítette volna a kalcium. Az országok hány $ milliárd tudtak volna megtakarítani.
Milyen helyzetben vagyok én? Magyarországon sokan Semmelweis módon végeznének velem.
Egyedül finanszíroztam az innovációt, de már mindenemet el akar venni a magyar állam. A web oldalon ezeket bizonyítani tudom. Az orvosokkal én megegyeztem, én nem akarok orvos lenni az orvos helyett az orvos nem lesz cukrász a cukrász helyett. Van orvos a családban a húgom orvos, rám való tekintettel elmeorvos. A tudósnak a tudományos munka a cukrásznak a süteménykészítés a feladata.
Nemzetközi tapasztalatok: tartottam bemutatót Németországban Bonn, voltam Israelben megnéztem, hogy dolgoznak a tejjel, voltam egy évet az USA-ban Colombus OH barátaimnak tudtam készíteni egy kis partyt.( Nehezen megy az angol.) Az eredmények hasonlóak Semmelweis elismeréséhez.
Keresek egy országot ami akar segíteni a diabetes és a csontritkulásban szenvedő embereknek.

Őszinte híve: Vaszily József

WHO levél részlet

WHO Dania-rotated