Covid 19 és a cukor

COVID 19 ÉS A CUKOR

ELNÉZÉST KÉREK MINDEN EMBERTŐL AKI SZENVED A COVID 19 ÉS A CUKOR ÁLTAL

OKOZOTT BETEGSÉGEK MIATT.

Nem véletlen a COVID 19 és a CUKOR találkozott. COVID 19 a tudomány alapján a vírus éltető eleme a szénhidrát, a cukor és a vírus találkozása valóban halált osztogató páros. A COVID 19 minden korosztályban megjelent, de legtöbb áldozatát idősebb emberek közül szedte.
A cukor a lassú gyilkos is minden korosztályban okoz betegségeket: csontritkulás,magas vérnyomás, memória zavar, látás romlás, károsodást okoz a májban, vesékben, hasnyálmirigyben.
A diabetest a cukor által okozott betegség külön kategória. “A cukorbetegség lehet az egyik oka a vírus betegségnek mert a szervezet gyulladásos hajlama fokozódik.”
Azt mondják visszajön a COVID 19, de elképzelhető, hogy egy módosult COVID 19 jön vissza és közben a cukor halad a maga lassú halálos útján.
A cukorfogyasztást senki,semmi nem korlátozza.
A cukor és a cukorral készült termékek után befizetett adók jelentős részét a cukrok által okozott betegségek gyógyítására fordítják. A sebész orvos nem amputálna lábat, ha meg
tudná gyógyítani.
2019-ben cukorriadót fújt a WHO, gyakorlatilag semmi nem történik. 2018-ban ENSZ, WHO, FAO részére küldtem levelet, hogy támogassák a tejsütemények gyártását. Válasz
nem érkezett. A tejsüteményekben a karamellizálható cukrokat a tejfehérjék kiváltják. Nem kell sok millió tonna sós kekszekbe cukrokat tenni! (200 g /32 g cukor)Nem kell a sok milliárd darab hamburger zsemlébe cukrot tenni .(1 millió hamburger zsemlében 1 870 kg cukor van, ha igaz, a világon 1perc alatt 1 millió darab hamburger zsemlét adnak el.) A cukor termelése 2019-2020-ban 187,0 millió tonna körül alakul, de nem szerepel a fruktóz /toxic) és származékai, cukoralkohol, corn syrup és a cukorként felhasználható
termékek.
Ha nem történik paradigma váltás és nem lesznek kijelölve emberek, akik azért kapják a fizetésüket, hogy mindent kutassanak fel, ami a cukor fogyasztást korlátozzák, akkor a szó marad és a cukor mosolyogva öl tovább.
Paradigmát váltott Semmelweis Ignác én Őt követve azt állítom, Genfben őrzött szabadalom alapján, hogy a sütéssel készült tésztafélékben a cukrokat tejfehérjékkel ki
lehet váltani. Semmelweist egy kis klórér verték halálra, ne tegyék velem ezt egy kis tej miatt. Isten átváltotta a cukrokat tejre, a zsidók azt mondják ha nincs a tej, ma nincs az ember, ezért a tejet és tejtermékeket „karanténban” dolgozzák fel.
Húsz év alatt a 0-5-éves gyerekek csoportjába 70%-nőtt a 1daibetes száma, ez ne legyen azért harcolok.
A világból támogatókat keresek, akik nem azt nézik TE KI VAGY , azt nézik TE MIT TUDSZ. Aki még nem evett tejsüteményeket nem is tud véleményt mondani.
Web line https://vaszily.hu , e-mail: vaszily.pj@gmail.com írjál, nehezen megy az angol
Ha küldöl receptet átalakítom és elkészítem, a süteményről a képet elküldöm.