Köszöntő

Köszöntő
Kedves Asszonyom,
Tisztelt Uram,
Kívánom, hogy ez a köszöntő jó kedvben találja, és lehet érte tenni, hogy jó kedve megmaradjon. Üdvözlöm a web oldalamon.
A pénz nagy úr,$3, 2 millárd dollár nagyon sok pénz, pedig ez az összeg csak 1% a 327 milliárd dollárnak, amit az USA állami támogatása 2017-ben a diabetesre. 1,2 milliárd ember is nagyon sok, ennyi ember betegsége az osteoporosis (csontritkulás) Kínában. Egy kínai miniszterelnök álma, hogy minden kínai gyerek igyon meg naponta egy fél liter tejet. Az ENSZ-nek193 tagország van, sok ország én az ENSZ-nek írtam levelet, minden FAO és WHO irodának.
Harminc évvel ezelőtt üzent az Isten, Ő tudta nagy bajban lesz a Világ. Minden cukrot amit az Isten küldött a Földre ott az emberek mind átalakították és az átalakított cukrok mérgezők lettek.
Üzent az Isten nekem, egy névtelen senkinek egy cukrásznak: csinálj tejalapú süteményeket és megüzente, hogy használd a mézet is, így segít a KÁNAÁN Isten országa.
Készítettem tejalapú süteményeket, amik nem tartalmaznak mérgező cukrokat, Isten akarat szerint lesz édes, lesz sós, nem drágább mint a cukrokkal készült sütemények, nem mérgezik meg az anya testében lévő csecsemőt. És úgy akarta az Isten legyen hozzá matematikai képlet, hogy minden ország tudja használni a talentumot.
A 193 országot képviselő emberek közül senkinek nem jutott eszébe, talán mégis üzent az Isten. Nem mondták meg a Kínai embereknek, hogy a süteményekben ott van a pohár tej, nem mondták meg az amerikai barátoknak, megtakaríthatsz 3,2 milliárd dollárt. Nem jutott eszükbe a sok diabetes gyerek, és nem jutott eszükbe a biblia.
„Bizony, mondom nektek: Amit e legkisebbek egyikével nem tettetek, velem nem tettétek!” Mt 25,31-46
Sok helyütt leírtam Semmelweis Ignác a példaképem, őt egy kis klór miatt halottra verték, és nem számított a sok meghalt édesanya, csecsemő.
Egy pap azt mondta nekem: „ha majd nem leszel,megvalósul”. Olvastam, hogy az emberi természet a kőkorszak óta nem változott! De tudom sok-sok ember van aki segíteni akar másokon és sokan vannak akik a betegségek megelőzésén dolgoznak.
A Sátán minden ember lelkébe betette az irigységet, csak arra a pár percre tegyük le, amíg kérjük: a csontjainkból ne egye meg a cukor a Ca-t, ne mérgezze a cukor legalább a gyerekeket. A kedves olvasó, ha úgy dönt, hogy tovább adja a KÉRÉST, meg fog lepődni, mert adott helyen és adott időben jelezni fognak:most mond!
Köszönöm. Egészséget, békességet kívánok: Vaszily József