Orvos a családban

ORVOS A CSALÁDBAN !

Testvérem, Vaszily József cukrász és szakács mester 30 éve „Megatej” nevű patentet dolgozott ki. Az eljárás a lényege, a sütemények nem tartalmaznak cukrot, fruktóz, glukózt és egyéb édes cukrokat. Családunk és közeli ismerőseink ettünk – többek között piskóta, kalács, keksz – tej alapú süteményeket, melyek kimerítik teljes mértékben az elfogyasztott sütemény élvezeti értékét a látványon kívül. A termékek 100g /6g alatti laktózt tartalmaznak, ennyi laktózt minden laktóz érzékeny elfogyaszthat, csontritkulás esetében plusz Ca mennyiséget kap az ember szervezete. Családunk egyik tagja sem hízott el, nem lettünk cukorbetegek és a pénztárcánk nem érezte meg.

Orvos látogatók nem egyszer kértek, ha tudok úgynevezett „unikumot”, szívesen felkarolják, és meg próbálnak segíteni abban, hogy ez ne csak az emberek, de a beteg emberek részére is valóban unikum legyen.

Többször és több helyen tartottunk bemutatót. Nagyon sok elismerést kapott hazánkban és külföldön is a testvérem, de igazi támogatót nem találtunk.

Véleményem szerint a WHO nagyon sokat tehetne azért, hogy ez az igen értékes patent ne kerüljön feledésbe, hanem szolgálja az emberiség egészséges életmódját, orvosi szempontból nagyon lényeges betegségek megelőzősét, szövődmények kialakulását.

Testvérem web site oldalán minden részletet megtalál.

Tisztelettel és szeretettel ajánlom mindenki részére
Dr. Vaszily Mária ideg-,elmegyógyász főorvos, igazságügyi elmeorvos szakértő

Web site: https://vaszily.hu